شرکت های سازنده، فروشنده، متخصصین فعال در حوزه نصب، مالکان و مدیران ساختمان ها و حتی کلیه استفاده کنندگان می بایست بر اساس مسئولیت قانونی و حقوقی خود از الزامات (قوانین، مقررات، استانداردها) مربوط به صنعت آسانسور اطلاع کافی داشته و رعایت نمایند.
سازندگان قطعات آسانسور: سازندگان می بایست کلیه تولیدات خود را بر اساس استانداردهای مربوطه تولید و ساخت نموده و برای اقلامی که استاندارد اجباری دارند از سازمان ملی استاندارد ایران پروانه کاربرد علامت استاندارد را اخذ نمایند.
شرکت های فروش و نصب آسانسور: شرکت های فعال در حوزه فروش و نصب آسانسور می بایست با تسلط کامل به استانداردهای مربوطه به ویژه استاندارد ملی 1-6303 تمامی الزامات را در کلیه پروژه های خود رعایت نمایند.
متخصصین فعال در حوزه نصب، تعمیر و نگهداری آسانسور: کلیه فعالان صنعت آسانسور در قالب مدیر فنی، تکنسین، پرسنل شاغل در خدمات سرویس و نگهداری و سایر موارد می بایست نسب به الزامات ایمنی و قانونی و استانداردهای مربوطه اشراف کامل داشته و ضمن رعایت ایمنی خود در زمان نصب و ارائه خدمات، بتوانند ایمنی قطعی و کیفیت مطلوب را به مشتریان خود ارائه نمایند.
مالکان / مدیران ساختمان: مالکان و مدیران ساختمان در قبال منصوبات ساختمان به ویژه آسانسور مسئولیت خطیری داشته و می بایست با آشنایی به الزامات قانونی نسبت به تامین ایمنی آسانسور در زمان استفاده اطمینان یابند.
استفاده کنندگان: کلیه استفاده کنندگان آسانسور باید نکات ایمنی مندرج در پلاک داخل کابین را رعایت نموده و با شرایط استفاده ایمن از آن آشنا بوده و ضمن حفظ سلامتی، استفاده از یک آسانسور ایمن و با کیفیت را مطالبه نموده و آگاه سازی های لازم را نیز به دیگران انجام دهند.
در کشور ما استاندارد آسانسورهای برقی / کششی اجباری بوده و کلیه آسانسورهای نصب شده و یا در حال نصب می بایست گواهینامه استاندارد اخذ نمایند.
ما بعنوان شرکت بازرسی معیار صنعت تبریز خدمات بازرسی و صدور گواهینامه برای آسانسورها را ارائه می نماییم و در طول چندین سال سابقه توانسته ایم با جلب رضایت صد درصدی مشتریان، عملکرد بی نقص و اثرگذاری در این صنعت داشته و ماموریت خود را در تامین ایمنی عمومی به نحو عالی به عمل آوریم.